kako-instalirati-mocrosoft-office-2007

Microsoft Office je najrasprostranjeniji paket uredskih alata na svijetu, svako kućanstvo, ured ili bilo kakva tvrtka za imalo ozbiljnije korištenje računala mora ga imati. U koliko netko ne posjeduje Microsoft Office, postoje alternative koje ne rade baš najbolje, ako ga nemate, nečete biti u mogučnosti otvarati datoteke s kojima se svakodnevno susrečete. Neke najpoznatije od njih nose ekstenziju .doc, .ppt, i .xls.

Ovdje ćemo vam pokazati kako instalirati paket alata Microsoft Office-a uz predpostavku da CD s instalacijom već posjedujete.

Dakle, kada umetnete instalacijski CD u svoje računalo, na ekranu bi se trebao pojaviti prozor u kojem određujete radnju. U ovom slučaju, kliknuti ćete na “Begin Office Installer”.

kako-instalirati-office-2007-01

Nakon toga se pojavljuje prozor s upitom što točno želimo instalirati, kliknut ćemo na “Office 2007 Enterprise”.

kako-instalirati-office-2007-02

Potom nam se pojavljuje prozor u koji unosimo ključ kojega smo dobili s našim proizvodom, kada unesemo ključ, kliknuti ćemo na “Continue”.

kako-instalirati-office-2007-03

U ovom prozoru, stavljamo kvačicu na “Accept the terms…” i nakon toga kliknemo na “Continue”.

kako-instalirati-office-2007-04

Potom dobijamo prozor na kojem ćemo kliknuti na “Install Now”.

kako-instalirati-office-2007-05

Tu se pojavljuje prozor “Instalation Progress” i čekamo da se naš Microsoft Office instalira, ovo moze potrajati i do 15-ak minuta tako da budite strpljivi.

kako-instalirati-office-2007-06

I za kraj, kliknuti ćemo na “Close”.

kako-instalirati-office-2007-07

Instalirali ste svoj Microsoft Office 2007 .

Čestitamo !